top of page

Frietkraam huren met bediening voor uw event?

Contacteer Frit at Home voor een offerte!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle reservaties dienen schriftelijk te worden bevestigd en zijn geldig na het betalen van een voorschotfactuur van 30% (BE20 1030 6345 6256). Contante betaling saldo bij aanvang van het feest. Het exacte aantal personen dient 3 dagen voor datum te worden bevestigd. Minder dan het oorspronkelijke is niet mogelijk, meerdere is bespreekbaar in de mate van het mogelijke). Elektriciteit te voorzien door klant. Standplaats op stabiele ondergrond van +/- 3 x 8 m. 

CONTACTEER ONS

Event of feest gepland? Dan is Frit at Home graag bij u te gast als mobiele frituur. Contacteer ons meteen via onderstaand formulier voor een gratis en vrijblijvende offerte! Indien u geen antwoord hebt ontvangen binnen de 24 uur contacteer ons dan telefonisch.

Bedankt voor uw bericht!

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Filip D Knnck
2 uiterst sympathieke mensen die van jouw feestje een topper maken met heerlijke frietjes en huisgemaakte satés!
Een aanrader!

Flor Willemsens

Dankjewel om op mijn communiefeest overheerlijke frietjes te komen bakken. Voor ons staat het vast: ooit nog een frietfeestje? 1 adres: FRIT@HOME! Wij maken graag reclame voor jullie! Wauw, wij zijn heeeeel erg tevreden!

3) Kathleen

Het was een zeer aangename ervaring. Vlotte bediening, vriendelijke en correcte mensen. Lekkere frietjes en snacks. Een echte aanrader!

REVIEWS
bottom of page